onsdag, februar 27, 2008

De seneste uger i billeder

Malthe:

De sidste uger har været præget af en del billedtagen, frugten af hvilken havner her. Jeg ville lade billederne tale for sig selv:

Stine, jeg selv, lettere forpjusket, og Savant under skiweek, der er den årlige skiferie for førsteårselever. Vi besluttede os femten stykker at tilbringe en nat i soveposer på liggeunderlag direkte på sne i en noget intimistisk teltindretning. Hyggeligt, men koldt. Jeg brugte det meste af natten på at diskutere nepalesisk indenrigspolitik med snakkesalige Savant og et par nordmænd.
Netop hjemvendt fra skiweek fyldte Mads år. Traditionen tro blev han slæbt ned i teaterbygningen til sang, knus og kort fra alle fremmødte, og efterfølgende hygge på værelset. Morgenen derefter stod et dansk bord (dug, tallerkner og krus med Dannebrog) komplet med rugbrød dækket.
Selv samme Savant ifører sig storsmilende sit nationalkostume.


...for kort herefter at holde tale for den norske undervisningsminister. Her ses en af ministerens jakkesætsiførte følgesvende, der betragter Mateo og Ezequiel under velkomstshowet.
Daniel, min advisor, holder foredrag om hvorvidt det nordiske samfund er åbent og fleksibelt i forhold til forskellige teorier fra hans fag, Development Studies. En glimrende seance, der endte i en åben debat i auditoriet.

Og hermed slut for nu. Det er godt at have kamera.

- Malthe

Ingen kommentarer: